Autor: 021.rs

Novi Sad
09.12.2021.
13:24 > 10:37
Blokada kružnog toka najavljena za subotu najverovatnije će biti održana uprkos tome što je juče objavljeno da se Zakon o eksproprijaciji povlači.
  • Makarije

    11.12.2021 13:12
    Copy -paste
    Za pocetak mogli bi organizovati da se očisti Srbija od kasetnih bombi sa osiromasenim uranijumom, da iza sebe ne ostavljamo razna smeca . Kakav RT i litium to je farsa samo ovo je trenutni realni problem
  • Čobanin

    10.12.2021 08:49
    Imamo opciju
    Ćuto Srbine, Srbija je uz tebe! Do pobede! Za Srbiju i našu decu.
  • Vise od 20

    10.12.2021 08:42
    Da pokazemo da nas ima vise od 20
  • Qiqi

    10.12.2021 07:48
    Precizan zahtev
    1. Obustava gradnje u NS dok se ne napravi prečistač otpadne vode.
    2. Organizovana i uređena reciklaža stakla i plastike ODMAH.
    3. Sanacija deponije. Kompostana za organski otpad.
    4. Donošenje zakona po kome je obala reke i reka javno dobro i pripada svima i ne može se dati u zakup ni "eksploatisati". Otvaranje keja za sve građane kroz mornaricu i povezivanje sa stazom na nasipu prema Futogu.
  • @ N Sad

    10.12.2021 05:56
    Roberto Carlos
    Alo eko sendvicar :-)
    Za pocetak da ugasimo lampice u tvojo glavi, ozbiljnu zbrku su ti neparvile :-)))
    Dva puta na blokadi mosta i odmah bi u “patrole” “trojke” “da sprovodis pravdu”
    -a trojke su djuro sta ?
    -Osnovne jedinice ter.otganizacija.
    Bravo Djuro
    Dakle ako vec hoces DEPONIJA je najveci eko problem a ne jelke, lampice i zvezda na vrhu jelke.
  • Н.Сад

    10.12.2021 00:30
    Позивамо све еколошке организације, зелене, невладине организације, жене у црном(зеленом), професоре, академике, глумце, црвену буржоазију са Лимана
    да нам се придруже дана 31.12.2021. у 15. часова на углу Бул. Ослобођења и Футошке улице у знак протеста због беспотребног одржавања прославе Н. године и загађења које ће изазвати прослава. Лампице, сијалице које уништавају озонски омотач, мирисима којима ћемо бити изложени а који такође уништавају озонски омотач, саобраћајна гужва где на хиљаде аутомобила испуштају отровни цо2 гас итд.Нећемо прославу хоћемо чисту и здраву Србију. Новац је обезбеђен свако ко нам се придружи добиће по 100 еура. Ко не дође тај је ,,сендвичар". Србија и ваздух који удишемо немају алтернативу.После блокаде идемо да протестујемо и блокирамо изградњу тунела испод Фрушке горе где се изградњом уништава на десетине хектара шуме, изворишта воде итд. Не дамо Фрушку гору зарад будућности наше деце. СТОП ЗА ,,КРЕЗУБУ СРБИЈУ".
  • Nina

    09.12.2021 23:56
    Naći će se već razlog...
    Protesti se naravljaju...nekome su pare "legle" na račun, treba to sad opravdati...
  • Ja

    09.12.2021 22:08
    X
    Ko li zaposli ove što lupaju minuse da mi je znati...
  • Н.Сад

    09.12.2021 21:56
    Како би било да се скупи рецимо нас 100 и блокирамо саобраћајнице због прославе Н. године. Зашто се тај новац не преусмери за социјалну помоћ угроженима. Знате ли колико загађују на хиљаде упаљених сијалица а тек на хиљаде возила која ћесе ,,слити" у Н.Сад сви ти издувни гасови. Погасити све лампице на јелкама, ићи од куће до куће, од стана до стана и гасити их. Треба мислити на екологију на озонски омотач, издувне гасове тј. на животну средину. Шта нам је прече Н. година или животна средина и зрак који удишемо. Идемо зелени активисти време је за револуцију.Само Србија нема алтернативу или?
  • razocaran

    09.12.2021 21:14
    eko-10
    molio bih, ali stvarno molio botove, da razmisle o trenutnoj situaciji. Ok ako verujete u ideje Vase stranke, Vase je pravo, ali umesto da nalazite krivca (opravdano ili ne), iskoristite Vas status, vas uticaj na stranku i pomozite da se problem resi, da se stvarno ispiti da li je to stetno ili ne, da se donesu prave odluke... nemoj samo pricati krivi su oni prethodni (verujem da jesu...ali sad ste Vi na vlasti, iskoristite to.. uradite pravu stvar, i ako treba pa pohapsite te iz proslog vremena).. ali prirodu i zemlju nam ostavite ...


    hvala.
  • dokument

    09.12.2021 21:10
    citajte ovaj dokument
    https://rs.n1info.com/english/news/documents-show-rio-tinto-told-eu-it-has-serbian-presidents-support/
  • Božidar

    09.12.2021 20:56
    Napokon normalan a vi u blato
    Savo očigledno ne odgovara zato što je nedvosmisleno rekao u jednoj emisiji sa onim antipatičnim Krstićem, da je Kosovo deo Srbije i da nema genocida u Srebrenici. Smeta evropejcima u pokušaju, onima koji razmišljaju kao da je stanje pre 30 godina, začmali u svojim antisrpskim stavovima. Nema promene režima bez podrške suverenista i patriota, ukapirajte već JEDNOM!!!
    Pojavi se ćovek koji je posle toliko vremena probudio učmalu Srbiju, sa mudrim potezima i pravom taktikom, a vi čoveka u blato.
    Ukapirajte da režim Boga moli da se blokade nastave posle ispunjenja SVIH zahteva protesta. Treba sačekati da prođu slave i praznici pa nastaviti sa novim apolitičkim zahtevima.

  • dijasporac

    09.12.2021 20:55
    @Zivan
    Nema veze ko je doveo Rio Tinto (treba i njega kaznitio naravno) ali jedino je bitno da se ta kompanija istera ako tako zeli narod. SNS se "vadi" na to da su ih doveli oni pre njih, OK jarani ali zasto vi toj kompaniji dopustate da nastavlja da radi ono zarad cega je dosla, prekinite saradnju, zahvalite im se na boravku u Srbiji i dovidjenja.

    Kazace ovi sa vlasti da ce Srbija da plati velike penale za raskide ugovora, kojih ugovora i kojih penala ako je istina da niko nista nije potpisao u vezi ekploatacije kako kaze Precednik. Nema ugovora, nema ekploatacije, nema penala. Ali ako se ispostavi da Rio Tinto ima neke ugovore o eksploataciji i da ih je neko potpisao, vrlo lako se mogu raskinuti sa dokazima o korupciji onih koji su ih neovlasteno potpisali (pretposavljamo da su u to umesani predstavnici vlasti posle 2014 jer bi u suprotnom bilo baceno kamiona i kamiona izmeta po "zutima"). Rio Tinto izgubi pravo na ugovore i zabrani mu se buduci rad u Srbiji zbog korupcije a onaj ko je potpisao ugovor dobije u Zabeli celiju na 20 god. Mislili li neko da ce ovako sta da se desi u Srbiji? Nema teorije sem ako Precednik ne nadje zrtvenog jarca da ode u tu Zabelu, no niko nece dobrovoljno otici, bice tu zestoke borbe samo ako narod nastavi pritisak. No, sve bune u Srbiji su kratko trajale, na zalost.
  • Manje iskusan

    09.12.2021 20:18
    @Demonstrant sa iskustvom
    Šta je pisac hteo da kaže?
  • Tada su

    09.12.2021 20:10
    @Zivan
    "Zlu hobotnicu zvanu Rio Tinto u Srbiju su dovele "udruzene demokrate" radi licnog profita (citaj mita) iako se i tada znala njihova prljava, eksploatatorska i rusilacka istorija. Gde god je Rio Tinto radio iza sebe je ostavio pustos i devastiranu okolinu. Medjutim tada je ovde predstavljan kao vrhunska kompanija, kao pozeljan ivestitor i sl."
    Izvinite, znam da je najveći šljam udruženih demokrata prešao u SNS, ali nisam znala da je i premijerka preletač? Ako se dobro sećam kad je došla na mesto premijera bila je "apolitična". A isto tako, odlično se sećam da je baš ona hvalila Rio Tinto kao posao stoleća za Srbiju 2018.g posle sastanka sa njihovim predstavnicima u Londonu. Tako da, ili prosipate spin ili ste isti popili.
  • Zebra

    09.12.2021 19:24
    Da li može drugačije? Da iko od njih ima imalo obraza moglo bi, ali… Oni ne znaju šta je to. Znaju samo za svoj dzep i za cinjenicu da će većina njih biti krivično gonjena kad se njihov cirkus završi, a hoće…
  • HQ

    09.12.2021 19:12
    @Q007
    Upravo tako!
  • Nebojša

    09.12.2021 19:08
    Pitam
    Aleksandar Vučić je izjavio juče: "Nemamo pravo da uništavamo živote većeg broja ljudi nego što je to bilo predviđeno prvobitnim planovima."
    Pitanje za predsednika je koliko je tačno života bilo planirano za uništavanje?
  • Zivan

    09.12.2021 19:06
    Neverovatno je koliko mi imamo kratku pamet.
    Zlu hobotnicu zvanu Rio Tinto u Srbiju su dovele "udruzene demokrate" radi licnog profita (citaj mita) iako se i tada znala njihova prljava, eksploatatorska i rusilacka istorija. Gde god je Rio Tinto radio iza sebe je ostavio pustos i devastiranu okolinu. Medjutim tada je ovde predstavljan kao vrhunska kompanija, kao pozeljan ivestitor i sl. Neke druge kompanije su jednostavno zaobidjene, znaci neko je uzeo dobar mito.
    Rio Tinto je napravio svoje veze u drzavnoj upravu i sad se siri kao kancer a ovi nepismenjaci, alaviji i primitivniji of prethodnika, zele da uzmu svoj deo prljavog kolaca ne mareci za narod i ekologiju.
    Drugo, npr. Nemci imaju vece rezerve famoznog minerala ali im ne pada na pamet da buse i ruse u svom dvoristu dok ne budu iscrpeli nalazista u okolnim banana drzavama.
    Dakle, nas supermen predsednik ce biti primoran da nadje nacin da omoguci devastaciju Srbije ukoliko zeli da ga "nasi prijatelji" i dalje podrzavaju, sto znaci da ce biti ozbiljne trgovine i rodice se neki novi Beli Preletacevic.
  • Mrgud...

    09.12.2021 19:05
    Kraj..
    Ovo je tek početak ...hoce i na Homoljskim planinama da prave rudnik sa povrsinskim kopom,hoce ciglanu u Karlovcima da prosire u vinograde,...ko zna sta jos planiraju na nasu stetu
  • Milunka Savić

    09.12.2021 18:59
    Nastavljamo u subotu ,nema povlačenja
  • Mati

    09.12.2021 18:52
    Znam da mnogi osećalu
    U Srbiji se dešava nešto do sada neviđeno. Konačno je znanje stavljeno u službu čovečanstva. Srbija je istoriji dala mnogo inovacija. I sada će.
  • 696

    09.12.2021 18:51
    Pamet u glavu, ko može
    @Grof Sekereshi

    Plaşim se da ste u pravu. Nazadnjačka hobotnica zahteva mnogo ozbiljniji i jedinstven nastup. Imam utisak da su protesti delom shvaćeni kao vrsta hepeninga. To je pogubno. S druge strane opozicija nikako da se potpuno složi. Prave se neoprostivi gafovi kao onaj sa generalom Ponošem. Marinika je odlična, ali srpski muškarci više vole vođe. Zahtevi moraju biti jasni, jedinstveni i od njih se ne sme odustati. Sve drugo vodi u propast, ponovni izbor tekućeg užasa.
  • QQLELE

    09.12.2021 18:16
    Pešački prelazi
    postoje na svim kružnim tokovima. Narode ne mogu nam zabraniti da prelazimo preko njih. Znači šetnja i biće veselo.
  • Banens

    09.12.2021 17:53
    Postoji u ulici Stojana Novakovica na Novom Naselju kružni tok, bolje njega blokirajte... Koja je svrha blokade kružnog toka na bul. Evrope... Bezveze baš, eto tako ce Vam i ljudi izaći.
  • ekosremac

    09.12.2021 17:32
    idemo dalje
    idemo dalje. Nego vuulina da pustimo u kruzni da vidimo da li ce pronaci put do tetke iz prve? Smeje mu se policija sto je izgubio zastavu!
  • Grof Sekereshi

    09.12.2021 17:18
    1996-97 na demostracijama u NS je bilo 30-40 hiljada ljudi, na zadnjoj blokadi mosta par hiljada (2, 3?), pri tome je NS za tih 25 godina narastao bar za 50 hiljada stanovnika. Citas ove komentare i mislis da je bar 90% Ujvideka za promene ali realno niko nece da izadje na ulicu da nesto menja ili je mnogo manje ljudi koje sve ovo u stvari interesuje. Predvidjam da ce na sledecim izborima Vucic vec u prvom krugu 'ladno preko 50%, Marinika nece dobaciti ni do 20%. U kakvoj ocajnoj situaciji je opozicija, nemaju nikoga od politicara koga smeju da isture sem Marinike a koja je bez pogovora poslusala shefa a nemaju ni nijednog intelektualca koga bi prepoznala cela Srbija kao svog predsednika. Takvu situaciju ne moze da uprska cak ni Vucic koji je inace sve zivo uprskao i koji je toliko nesposoban da upada iz afere u aferu.
  • Demontrant s

    09.12.2021 17:17
    iskustvom
    Bila sam na svim protestima protiv ove vlasti i nisam odustajala ni kad nas je 200 dolazilo. Mislim da je Sava uradio veliku stvar jer je dao recept. Protest protiv Rio Tinta treba da se organizuje, ali mi je ok da protesti stanu, a da se organizujemo s konkretnijim zahtevima u dogovoru s ljudima kojih se to najviše tiče i da budu protesti u bliskoj budućnosti čija će jedina meta biti Rio Tinto. Žao mi je, ali ja u subotu neću doći. Dobili smo ovu bitku, sad treba da se glave ohlade i da se ZAJEDNO smisli šta dalje. Dosta mi je protesta gde se traži sve i svašta i na kraju bude jedno veliko ništa. Gospodo, glupa vam je ideja. Biće prilike da se protestuje. Sad treba smisliti pažljivo kako i šta dalje, a ne glavom kroz zid.
  • Sanja

    09.12.2021 17:08
    Hladnoca
    A sts cemo ako bude hladno grejacemo se Vucicevim gasom
  • Nidza

    09.12.2021 17:03
    Mati @ Blablablablabla... Radimo vam bukvalno sta hocemo, ni za koga ne mozete da budete sigurni da je vas.
  • Kimi

    09.12.2021 16:56
    Ajde ajde pajseri
    Da vidimo tu masu u subotu
    Pa onu trecu
    Ima da blokirate na kraju okretnicu
    na limanu … ne valja zelenovic ne valja sava … isplivalo da je POLITIKA osnovna ideja, pavijani iz opozicije svr znaju sve umeju ali nikako narod da podrzi te vanvremenske ideje pa se umotavamo u eko natron papir.
    Mrsss bagro.
    Opet odoh u BEZU na kafu.
    Da ne kisnem
  • Sve jasno

    09.12.2021 16:52
    I neverovatno
    Ovi protesti i sve u vezi toga je teška smejurija. Zamislite kada biste se vi stvarno pitali nešto. Pojma nemate ni šta hoćete, ni šta nećete. Ne daj Bože. "Čista" politika!
  • Somina

    09.12.2021 16:49
    Idemo na kružni tok
    Pare su odavno uzeli i potrošili,tako da će Tinta biti itekako.Moramo nastaviti!
  • Simo Drljača

    09.12.2021 16:40
    Sad kad smo krenuli nema stajanja, pa šta bude.
    Ako sada stanemo satrće i nas i našu Srbiju.
    Ja sam u subotu u 14 h na kružnom toku pa makar sam bio.
  • Lolo

    09.12.2021 16:36
    U zahteve uvrstiti da index sendvič i nylonska mekika pojeftine!
  • Miodrag

    09.12.2021 16:35
    Protetsi moraju da se nastave sve dok ova banda organizovana u mafijašku organizaciju u kompletu ne bude zbačena sa vlasti i oterana u zaqtvore. Bez toga bilo bi "džaba ste krečili".
  • Mati

    09.12.2021 16:24
    Smena Vulina
    Logičan nastavak protesta na kojima je policija zakazala. Jedno, po jedno i polako će se lokalizovati društveni karcinom SNS koji je dobrano pustio metastaze u svaku ćeliju društva.
  • Ivana S.

    09.12.2021 16:23
    Sve nešto kontam
    da je "slavlje" zapravo šifra za "idemo dalje"...
  • Petar

    09.12.2021 16:23
    Glupost
    Kakav smo narod sad ćemo još i Savu Manojlovića proglasiti za izdajicu,baš kao i što su Đokovića.Najlaķše je pisati,a videćemo koliko će stvarno biti ljudi na blokadi u Subotu.Dok tako jedni druge potkopavaju i svi bi da budu nešto važni lideri Vučić će na žalost vladati još.Sujeta je čudo.Kad se pojave neki mladi i pametni ljudi,ovi što se pojavljuju godinama unazad bi odmah fa im poture nogu.
  • ××

    09.12.2021 16:13
    A da odemo mi u prigradska mesta i sela da blokiramo puteve posto nam dolaze seljaci da blokiraju NS zbog Rio kao Tinta?
  • Dete rock'n rola

    09.12.2021 15:53
    Tako je. Nema prekidanja protesta dok Vuč........ pardon, dok Rio Tinto ne bude proteran!!! Samo napred!!!
  • Carls Tejlor

    09.12.2021 15:48
    Zlo i naopako je sto se ovo naziva protestom zbog Rio Tinta koji je samo 0,1 promil ukupnog problema. Oslobadjanje RTS-a i podnosenje ostavki nosilaca najvisih funkcija uz raspisivanje izbora treba da bude zahtev protesta.
  • Q007

    09.12.2021 15:47
    Zmija se uplaši kad je diraš za rep, tek kad joj zgaziš glavu, onda si je savladao, nema predaha do prave slobode!
  • Lole

    09.12.2021 15:37
    Lopurde su uzele pare od Rio Tinta. Tako da nema povlačenja. Ni u kom slučaju.
  • Pronicljivi

    09.12.2021 15:32
    Slepi kod očiju
    Samo slepi kod očiju ne vide da je ovim manevrom Vučić napravio novog opozicionog vođu Savu Manojlovića, sklonio Đilasa i dobio prostor za čistku Zorane i drugih proevrospkish ministara.
    Zelenim nemcima je izbio adute iz ruku da je diktator a danas na samitu Demokratije umesto da idu snimci iz Beogrda kako beži preko granice on je pravi demokrata koji sluša građane.
    Očigledno su Ćuta u BG i Pogačar u NS odradili svoj deo posla dobro a sada će ga i nastaviti ako zagade politikom opravdane eko zahteve.
    Zbog ovoga Vučić nije izgubio ni jedan svoj glas a mi smo dobili jošnekoliko lidera i još nekoliko novih partja i pokreta koji će se međusobno svađati na istom ili možda malo većem broju glasača nego pre blokada.
    Vučić će vladati sto godina sa ovakvim amterima i svima nama koji još ne vidimo šta nam je uradio i kakav dribling na malom prostoru je napravio!
  • Lepi Brka

    09.12.2021 15:20
    Blokada
    Pa fala bogu.
  • Ivka

    09.12.2021 15:14
    Samo do kraja
    Nema povlačenja ručne,samo do kraja i do pobede.Idemoooo u subotu
  • DT Power

    09.12.2021 15:13
    Tako je, nema stajanja, videćemo šta dalje spremaju, bandi na vlasti i oko vlasti ništa ne može da se veruje.
    Nismo za vučića,nismo za soroša,narod se bori protiv takvih ološa, nismo deo dos-a niti žutog lobija i njih i vučića čeka ista robija, dole i kurta i murta, samo pametno i pun gas do slobode....
  • Vox

    09.12.2021 15:10
    Gledam ove minuse na komentare.....i nemogu da verujem da smo toliko protiv nas samih mi smo kao neki narod ,svaka čast vama koji lupate minuse vi ste za otrov naroda !!!!ili propast srbije,već smo optrovani a vi oćete još,svaka vam čast.
  • Toza

    09.12.2021 15:07
    Toza
    Nema nista od prekida dok Rio Tinto neode iz Srbije! Niko nije lud da poveruje u AV laganje! Idemo jos jace i sloznije!
  • Den

    09.12.2021 15:05
    Na svaki komentar isti broj minusa idemo jajare lupajte.
  • Vox

    09.12.2021 15:04
    Nije dosta što su nas 99 zasuli sa osiromašenim uraniumom,stopa obolelih od karcinoma,loša plitika i lični interesi koji nas prate 30 i više godina dovela na je tu gde jesmoi samo na fali RIO TINTO.Kako naš predsednik kaže :Srbija nema prirodnih bogatstva nego eto to nam je šansa: nebi se složio sa vođom a šta je sa pitkom vodom ?? oćemo i to da uništimo dozvolivši RIO TINTU da eksploatiše rudu i stu prerađuje i našu nam zemlju i vodu zagađuje.LJudska pohlepa stvarno nema granica....i za koga glasati????
  • Danilovski Goran

    09.12.2021 14:59
    Kupuju vreme do izbora samo
    Nakon izbora se Zakon vraća tu gde jeste sada.

    Izbori će naravno biti pokradeni ogroman je novac u igri,preko milijardu eura je Rio Tinto da našima do sada da poguraju Zakon i da krenu da kopaju.

    Ko su ti ljudi koji su primili pare od Rio Tinta možete videti u Zakonu iz 2020 e godine na linku Vlade R.Srbije :

    http://www.pravno-informacioni-sistem.rs/SlGlasnikPortal/eli/rep/sgrs/vlada/odluka/2020/140/3/

    3. У Радну групу именују се:

    – за председника:

    проф. др Зорана З. Михајловић, потпредседница Владе и министар рударства и енергетике;

    – за заменика председника:

    Јованка Атанацковић, државни секретар у Министарству рударства и енергетике;

    – за чланове:

    1) Александар Дујановић, државни секретар у Министарству заштите животне средине;

    2) Александра Дамњановић, државни секретар у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре;

    3) Ђорђе Милић, помоћник министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре;

    4) Дејан Милијановић, вршилац дужности помоћника министра рударства и енергетике;

    5) Зоран Илић, вршилац дужности помоћника министра рударства и енергетике;

    6) Ивица Којић, шеф Кабинета председника Републике;

    7) Данило Цицмил, специјални саветник председника Републике;

    8) Радош Газдић, вршилац дужности директора Развојне агенције Србије;

    9) Александра Имширагић Ђурић, вршилац дужности помоћника министра заштите животне средине;

    10) Дарко Комненић, помоћник министра финансија;

    11) Бранислав Пејчић, начелник Одељења за инвестиције, Министарство привреде
  • Realno

    09.12.2021 14:56
    Svako ozbiljan zna da ce rudnika biti ,zeleli mi to ili ne, bila ova ili neka druga vlast
  • Ekoloh

    09.12.2021 14:52
    Ekologija
    Kažu "Savo proglasio pobedu." A Rio-Tinto nastavlja da buši i guši.Zrenjaninci i dalje piju voda sa arsenom.Boske tuče po N.Sadu građane gumare niču kao pečurke Galens asfaltira Frušku .. Kakva pobeda? A čist vazduh i voda a hana a....?
  • mimi

    09.12.2021 14:52
    @Simeon
    Tačno. Zbog Fruške gore i ostalih problema koje navodiš se odavno trebalo protestovati u Novom Sadu.
    Međutim, na protestima treba uvek precizno navesti razloge zbog kojih se protestuje. Uvek, a naročito kada je vlast u gradu i državi tako moćna kao što je to slučaj ovde. Ako se ne navedu tačni razlozi i ako se protesti nastave i posle ispunjenja zahteva, onda vlast predstavlja proteste kao besmislene, opozicione itd i onda su protesti osuđeni na neuspeh.
  • sta bre da slavimo?

    09.12.2021 14:48
    Šta da slavimo?
    Obustavu protesta i buduću pobedu snsa na izborima?
    Da li ste vi normalni?!
  • Gradjanin

    09.12.2021 14:42
    Jedni u klin drugi u plocu
  • Perikle

    09.12.2021 14:26
    Atina Srpska
    Vidimo se na Hungaroringu! Dole Vučić! Dole SNS!
  • Ana

    09.12.2021 14:24
    Nastavak protesta
    Zakon je vracen na javnu raspravu, koja po misljenju Vucica, moze da traje i do sest meseci. Sto znaci da ce doci do potpisivanja posle izbora. Samim tim nema povlacenja protesta, sad samo jos jace!
  • EvoOvako

    09.12.2021 14:20
    Namazani su nam lideri
    Samo protesti - dok zlo zvano "Rio Tinto" ne ode.
    Ima litijuma i u Austriji. Neka idu tamo. Dušmani.
    A neka pobedu i političare naše.
  • Salamander

    09.12.2021 14:19
    počinje utakmica
    Poveli smo 2:0
    igra se dok sudika ne odsvira kraj.
    Prvo mora da proradi javno tužilaštvo.
    Moraju se prvo aktivirati funkcije države, jer je Srbija disfunkcionalna bez sudstva vojske i policije.
    Onda idemo u drugu četvrtinu !
    Napred !

  • Eko-NS

    09.12.2021 14:19
    Bacanje prasine u oci
    Tako je, ne odustajati! Ništa im ne verujem, mislim da je ovo samo pokušaj da izmanipulišu narod, da se izgubi interesovanje za dalje proteste...
  • Kokakole

    09.12.2021 14:14
    Kakvo kur*evo slavlje. Na protest!
  • Симеон

    09.12.2021 14:07
    Има тога ихааа
    Шта ћемо са МХЕ, Фрушком гором и масакром који се тамо одвија, са загађењем по градовима, па смећем које грађани остављају свуда за собом, не постојање плана за рециклацију, одвајање смећа, стварним пошумљавањем НС, Војдводине, смањењем употребе отрова у производњи, алфатоксини, неконтролисани увоз хране и робе . . . . има до прекосутра да се наводи где је све живот угрожен
  • Žak

    09.12.2021 14:02
    Obavezna blokada.
    Ja dolazim iz Apatina samo zbog toga.
    Idemo zajedno do pobede i procesuiranja sns kriminalaca.
  • Gavril

    09.12.2021 14:00
    Sprečiti rad Rio Tinta po svaku cenu inače nam sledi ekološka i humanitarna katastrofa neviđenih razmera .Deca ovih podmićenih i korumpiranih neće živeti u Srbiji a mi drugu zemlju nemamo.Narod je država .
  • Neko

    09.12.2021 13:59
    Sumnja
    Zašto se protest razvodnjava. Kakav crni kružni tok na Telepu? Postaje očigledno da narod i takozvani organizatori nemaju isti cilj.
  • Novosađanka

    09.12.2021 13:48
    Ta nemojte kasti
    Vidimo se!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna